Tradelec Support

 

Tradelec International nv is een bedrijf dat snel op de bal speelt. Software is een product dat men constant moet bijsturen bij problemen en voorzien van nieuwe mogelijkheden. Daarom heeft Tradelec deze ‘Support’- pagina ontwikkeld om u, als klant, steeds snel updates te kunnen versturen. Daarnaast bestaat de Support pagina's uit enkele leuke extra's: een webshop om onderdelen te kunnen bestellen, een forum om met onze programmeurs te discussieren en een online agenda om afspraken te maken met onze installateurs/helpdesk.

Op deze pagina’s vindt u alle benodigde cursusmateriaal en softwareupdates die u nodig kan hebben. U kunt deze pagina’s enkel raadplegen via een onderhoudscontract: software blijft onderhevig aan verandering en blijft constant in ontwikkeling. Dankzij het onderhoudscontract blijft de software ook steeds up-to-date (onafhankelijk van het aantal veranderingen in software van derden).

U kunt meer informatie over de onderhoudscontracten krijgen door ons te contacteren. Wij vertellen u dan graag welke updates er onder het onderhoudscontract vallen of wat het nut en doel is van deze onderhoudscontracten.

Elke klant heeft toegang tot het 'extranet', doch niet iedereen heeft toegang tot de software updates. Daarvoor moet u een onderhoudscontract hebben. Contacteer ons voor meer informatie omtrent onderhoudscontracten.

 
 
 
 
 

Bestaande klanten

 

Klik hier om in te loggen met uw User-Id en paswoord.

Klik hier indien u uw paswoord bent vergeten

 

Nieuwe klanten:
Heeft u reeds een onderhoudscontract maar heeft u nog geen toegang, vul dan snel het formulier hieronder in. Na controle van uw gegevens krijgt u dan toegang tot de updates en actueel cursusmateriaal.
Velden met * zijn verplicht.

Naam + Voornaam: *
E-mail adres: *
Paswoord (zelf kiezen): *
Functie: *
Bedrijf / organisatie: *
Straat + Nummer: *
Postcode + Gemeente: *
Telefoon: *
Fax:
 
 
 
 
 
 
 
 
© Tradelec International nv, alle rechten voorbehouden.